B&B Het Atelier Huis
5.0
Based on 26 reviews
powered by Google
Mariska van AmerongenMariska van Amerongen
13:21 10 Oct 23
Een fijne locatie met veel binnen- en buitenruimte.
Corine Mortel Van DeCorine Mortel Van De
11:02 01 Oct 23
Mooie locatie met een mooi sfeervol ingericht huis.
Toplocatie en zeer mooie b&b, huiselijk en mooi ingericht!Vriendelijke eigenaar.
gabriel sanchez canogabriel sanchez cano
19:42 24 Sep 23
Wij hadden een heerlijk familie weekend! Bijzonder, comfortabel en kleurrijk huis in het prachtige zeer Hollandse rivierengebied. Als afsluiting hadden we zondagochtend een workshop action-painting door Hein in zin atelier!
Schitterende locatie, met werkelijk alles erop en eraan, voor degenen die van rust houden!
Koen DekkersKoen Dekkers
17:44 11 Sep 23
Wat een prachtig en unieke B&B! Fantastisch ontvangen en een heerlijk weekendje gehad hier. Super gaaf huisje met mooie kamers. Alles klopt! Keurig schoon en verzorgd, alles wordt duidelijk met trots bijgehouden.Zeker een aanrader om te overnachten!
Richard BosmanRichard Bosman
12:02 10 Sep 23
Een heel fijn B&B. Groot, van alle gemakken voorzien, prima kamers en een mooie omgeving! Verder zorgen Yvonne en Hein voor een uitgebreid ontbijt zijn behulpzaam als je iets nodig hebt.
Bas DekkersBas Dekkers
19:53 03 Sep 23
Heerlijk ruim huis waar we met de familie hebben genoten van een fijn weekend. Prachtige slaapkamers met tot in de perfectie uitgewerkte thema's van beroemde schilders. Fijne grote keuken, eettafel en woonkamer met alles wat je met 8 gasten nodig hebt. Rustgevend en ruim privé terras met vergezichten naar de weilanden en bomenrijen van het land van Maas en Waal. Super vriendelijke gastheer, gastvrouw en gastzoon die alles doen om je thuis te voelen en direct klaar staan om je van dienst te zijn. Vraag ook even aan Hein of je in z'n atelier kunt kijken... mooi!
Daphne van KleefDaphne van Kleef
06:49 15 May 23
Soms heb je gewoon een plek waar je je meteen thuis voelt. Dat hadden wij toen we tijdens het rijden van de maasroute aankwamen. Mooie kamers, goede bedden en heerlijke douche. Ook een huiskamer en keuken van alle gemakken voor zien en leuk ingericht. Een echte aanrader dus.
PaulienPaulien
07:43 12 Apr 23
Een eigen ruim, fris huis met een heel groot buiten en heerlijk uitzicht over de weilanden. Alles erop en eraan. Hein doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De moeite waard!
Frank OudegeestFrank Oudegeest
14:01 10 Apr 23
Het Atelier Huis is net geopend, smaakvol ingericht met zelfgemaakte kunstwerken van de vriendelijke eigenaar. Er is een grote benedenruimte met keuken, boven zijn er 4 slaapkamers en je hebt ook een afgescheiden grote tuin met vrij uitzicht tot je beschikking.Prachtige omgeving om heerlijk te wandelen of fietsen. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Studio PannekoekStudio Pannekoek
08:21 04 Apr 23
Deze B&B met een kunstthema in Maasbommel is een unieke en inspirerende ervaring. De kamers zijn prachtig ingericht met kunstwerken en decoraties die zorgen voor een authentieke en creatieve sfeer gelegen naast het atelier van de kunstenaar/eigenaar. De locatie is perfect voor het verkennen van omliggende landerijen en watersportgebied. Ik zou deze B&B zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een creatieve en ontspannen vakantie of werk locatie.
Pas HPas H
17:21 27 Jun 22
Wat hebben wij het hier fijn gehad ter afsluiting van de vakantie. Wat een prachtige omgeving en wat is dit een geweldig huis om in te verblijven.De ruimte is groot met een prachtig vrij uitzicht vanuit de tuin en het huis is van alle gemakken voorzien, dus echt een aanrader De eigenaars geven je een warm welkom En de kunstenaar "Hein" is een bijzonder mens net als zijn kunstwerken.Zeer leuk was ook een kijkje te mogen nemen in z'n atelier. SUPER BEDANKT VOOR HET FIJNE VERBLIJF.
Ruben van LierRuben van Lier
18:44 28 Apr 22
Het was een super leuke bed and breakfast!De kamers waren erg mooi en alles was erg netjes en schoon. Er zijn ook veel voorzieningen waar je gebruik van kan maken zoals een hangmat, vuurkorf en voor kinderen een veldje naast het huisje. De locatie is top en rustig. Het heeft ook een leuk uitzicht. Hein is een hele fijne gastheer. Het contact verliep erg goed en hij zorgde ervoor dat alles prima geregeld was. Ook aan het ontbijt ontbrak niks. Het is een aanrader om heen te gaan want ook in de omgeving is veel te doen.
RolfRolf
21:05 25 Apr 22
Leuk verblijf op een hele mooie rustige omgeving. Het huis was netjes, het ontbijt was lekker en de gastheer was erg vriendelijk.
geen googlegeen google
09:36 24 Apr 22
We hebben een hele goede overnachting gehad in het Atelier Huis. Sfeervolle en unieke inrichting, op een fijne en rustige locatie. Hein is daarbij ontzettend behulpzaam en aardig!
Rosalinda PikethRosalinda Piketh
09:24 01 Jan 22
Uitstekend verblijf gehad in de van Gogh kamer. Alles is aanwezig wat je je een b&b verwacht, erg ruim opgezet in een mooie rustige omgeving.
PaulienPaulien
07:43 12 Apr 23
A spacious, fresh house with a very large outside and a wonderful view over the meadows. Everything included. Hein does everything to make you feel comfortable. Worth the effort!
Frank OudegeestFrank Oudegeest
14:01 10 Apr 23
The Atelier Huis has just opened, tastefully decorated with homemade works of art by the friendly owner. There is a large downstairs room with kitchen, upstairs there are 4 bedrooms and you also have a separate large garden with unobstructed views at your disposal.Beautiful area for walking or cycling. Definitely worth repeating!
Studio PannekoekStudio Pannekoek
08:21 04 Apr 23
This art-themed B&B in Maasbommel is a unique and inspiring experience. The rooms are beautifully decorated with works of art and decorations that create an authentic and creative atmosphere located next to the studio of the artist/owner. The location is perfect for exploring surrounding farmlands and water sports area. I would definitely recommend this B&B to anyone looking for a creative and relaxing holiday or work location.
Pas HPas H
17:21 27 Jun 22
We had a great time here at the end of the holiday. What a beautiful setting and what a great house this is to stay in. The space is large with a beautiful unobstructed view from the garden and the house is fully equipped, so highly recommended The owners give you a warm welcome And the artist "Hein" is a special person, just like his works of art. It was also very nice to be able to take a look at his studio. THANK YOU SO MUCH FOR THE NICE STAY.
Ruben van LierRuben van Lier
18:44 28 Apr 22
It was a super nice bed and breakfast!The rooms were very nice and everything was very neat and clean. There are also many facilities that you can use, such as a hammock, fire pit and a field next to the house for children. The location is top and quiet. It also has a nice view. Hein is a very nice host. The contact went very well and he made sure that everything was well organized. There was also nothing missing at breakfast. It is recommended to go because there is also a lot to do in the area.
js_loader
Translate »